Werken bij

Gastrobar
De Moor

Think no moor & join the team.

Stuur je cv en kort maar krachtige motivatie naar directie@demoor-boz.nl. Nieuwsgierig en heb je vragen? Bel naar 0164 21 11 19 en vraag naar Ellen of Sven

Momenteel zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar:

Interieurverzorgster

Spik & span is he-le-maal jouw ding, je wilt graag wat extra uren werken en het liefst in de ochtend zodat je ‘s middags wat anders kan inplannen.

Sounds like a match! Wij zijn op zoek naar een interieurverzorgster die van woensdag t/m zondag van 10.00-12.00 bij ons aan de slag zou willen.

Psst.. en als je geen genoeg van ons krijgt, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor extra uren.

Medewerker bediening

Gastvrijheid. Het begint al te kriebelen als je weet dat jij je gasten een ontspannen lunch mag verzorgen, de borrel mag voorzien van heerlijke (alcoholvrije) bieren óf een hoofdgerecht gaat uitserveren waar gasten dolgelukkig van worden.

Onder onze begeleiding zorgen we er samen voor dat je onze gasten in de watten legt van de reservering tot het ontvangst. Van het aperitief tot het dessert.

Wat voor leuke taken er op je liggen te wachten:

Je vindt het leuk om in een klein maar ó zo gezellig team te werken waarin wij het belangrijk vinden dat je positiviteit uitstraalt, goed communiceert én net zoals ons houdt van een grapje. Je staat klaar voor de wensen van onze gasten die blij worden van jouw flexibele, enthousiaste en energieke service. Je gaat vooral in de weekenden aan de slag in de avonduren.

Zelfstandig werkend kok

Om onze gasten te verrassen, is er één ding van groot belang: een ijzersterk team in de keuken. Hierin ben jij samen met chef Gilmar verantwoordelijk voor de mis-en-place, bereiding en presentatie van alle gerechten.

Wat voor leuke taken er op je liggen te wachten:

Je vindt het leuk om samen met het team te laten zien wat we in petto hebben en krijgt daar een partij energie van. Als je voor hete vuren komt te staan, weet jij dit door jouw ervaring en positieve vibes goed te managen. Je gaat aan de slag voor vijf dagen per week en je bent standaard vrij op maandag & dinsdag. Daarnaast zijn we gesloten op meerdere feestdagen zodat jij die lekker met je dierbaren viert.