Diner

Diner
Voorgerechten
  • đŸŒ±crĂšme brĂ»lĂ©e van geitenkaas 15

    crumble van gedroogde olijven, siroop van balsamico

  • carpaccio wagyu 17,50

    wagyu rund, rucola, Parmezaanse kaas

  • gyoza 17,50

    Japanse dumplings (zes stuks) kip, Japanse mayonaise, zoetzure juliënne van groenten

  • hamachi 18,50

    tartaar, ceviche bouilon, gember

  • oud hollandsch 17,50

    bloedworst, notenbrood, gekarameliseerde appel

  • scampi & spinazie 17,50

    Parmezaanse kaas

  • oesters 19,50

    oesters, yuzu dressing

  • proeverij van het huis (minimaal 2 personen) 21,50 p.p.

    van voorgerechten voor als je niet kan kiezen

  • ❀pata negra bellota (100g) By Jamoneria Rick de Moed 24,50

    handgesneden, brood, tomaten salsa, heerlijk om te delen

  • ❀seafood starter (minimaal 2 personen) 19,50 p.p.

    van tonijn, sashimi van zalm, wakamé, gember, wasabimayonaise, sojasaus

Soepen
  • bisque 12,50

    kreeftensoep, hollandse garnalen

  • tom kha kai 12,50

    Thaise kippensoep, kip, rode peper, kokos, laos, sereh

Hoofdgerechten vlees

Al onze burgers worden medium-rare gegrild en geserveerd op een heerlijk broodje. Wil je hem anders gegrild hebben? Laat het ons weten!

  • bavette 28,50

    180 dagen grainfed, truffel-teriyaki saus

    biertip: la trappe dubbel (nl)
    wijntip: torres celeste crianza trempranillo (e)

  • buikspek 23,50

    gelakt met barbecuesaus, sesam, zoet zure saus

    biertip: ipa 't ij (nl)
    wijntip: torres celeste crianza trempranillo (es)

  • ❀eendenborst op Japanse wijze 28,50

    seizoensgroenten

    biertip: kriek lambic (be)
    wijntip: souverain pinot noir (usa)

  • ribeye 42,50

    300 gram, 180 dagen grainfed

    biertip: ijbok (nl) of la trappe triple (nl)
    wijntip: Luigi Bosca de Sangre Malbec (ARG)

  • entrecĂŽte 32,50

    op de grill bereid , rucola, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas

    biertip: la trappe dubbel (nl)
    wijntip: torres celeste crianza tempranillo (e)

  • blue madness burger 21,50

    100% ‘Black Angus’ rundvlees, Blue d’Auvergne, rucola, geconfijte uien, rode port siroop

    biertip: la trappe isi d'or (nl)
    wijntip: carnivor zinfadel (usa)

HOOFDGERECHTEN VIS
  • skrei & Pata Negra 28,50

    skrei, pata negra, seizoensgroenten, chilisaus

    wijntip: Drostdy Hof Shiraz Merlot (ZA)
    biertip: La Trappe Blond (NL)

  • ❀scampi curry 27,50

    black tiger scampi's, seizoensgroenten, rijst

    wijntip: aix provence rosé (fr)
    biertip: ijwit 't ij (nl)

  • zalm teriyake 24,50

    udon noedels, seizoensgroenten, taugé, sesam, wakamé

    biertip: tipa 't ij (nl)
    wijntip: grape whisperer, sauvignon blanc (nz)

  • tataki tonijn 29,50

    sesam, wasabi mayonaise, wakame, soja saus

    wijntip: torres celeste verdejo (es)
    biertip: la trappe isi d'or (nl)

  • sashimi set 31,50

    tonijn, zalm, hamachi, gember, wasabi mayonaise, wakame, soja saus

    wijntip: luisa, pinot grigio (i)
    biertip: ijwit 't ij (nl)

Hoofdgerechten vegetarisch
  • đŸŒ±yakisoba 19,50

    paddestoelen, witte kool, taugé, sesam, gember

    biertip: ijwit (nl)
    wijntip: babydoll sauvignon blanc (nz)

  • đŸŒ±ravioloni 19,50

    huisgemaakte pasta gevuld met bospaddestoelen en truffel, roomsaus met bospaddestoelen, rucola

    biertip: la trappe isid'o(rnl)
    wijntip: souverain chardonnay (usa)

Nagerechten
  • appelgyoza 12,50

    dumplings gevuld met appel, warm geserveerd met kaneelsuiker en bourbon vanille ijs

  • cheesecake 8,50

    huisgemaakt, rood fruit, bol cheesecake ijs

  • more by the moor 12,50

    snoepen van allerlei lekkernijen

  • ❀sabayon 11,50

    sake, gezouten karamelijs

  • mango & passie 12,50

    heerlijk desssert van twee tropische vruchten en witte chocolade

  • kaasatelier 15

    5 soorten kazen van het Kaasatelier, notenbrood

*Bij gezelschappen vanaf 9 personen beperken wij de de keuze tot maximaal 4 verschillende gerechten per gang.

Wat onze gasten over de moor zeggen

We hebben weer heerlijk gegeten bij Gastrobar De Moor. Mooie gerechten met fijne bijpassende wijnen en bieren. De sfeer is heerlijk en de bediening is erg professioneel! We komen snel weer een keer terug.

Thom